Top 10 povești video/audio de urmărit cu copiii

Ca părinți, ne dorim să îi ținem pe micuți cât mai departe de ecrane, cât mai mult timp posibil, dar trebuie sa recunoaștem că uneori, momentele acelea în care stăm împreună, cuibăriți sub o pătură pufoasă, cu o cană de ceai aromat și o gustare sănătoasă urmărind o poveste sunt momente de legătură între părinți și copii.

De aceea, am format această listă cu recomandări de canale de YouTube, povești perfecte pentru un moment de relaxare împreună, dar și filme ce se pot regăsi pe Netflix și pot fi urmărite în familie. 

1.Elefantul ElmerElefantul Elmer e multicolor. Nu-i de mirare că toți ceilalți elefanți răd de el! Dacă ar arăta ca un elefant obișnuit, poate că ceilalți n-ar mai rade. Iar Elmer s-ar simți mai bine, nu-i așa? Concluzia surprinzătoare a povestioarei lui David McKee e aceea că trebuie să te bucuri că ești diferit și că poți să-i faci să se amuze pe cei din jurul tău! (YouTube)

2. SimsalaGrimm este un serial de animație germană din anul 1999. Episoadele seriei sunt bazate pe basmele fraților Grimm. De asemenea, din al treilea sezon, sunt și episoade din poveștile lui Hans Christian Andersen sau alți autori.  (YouTube)

3. Tales with Gigi este un canal de Youtube unde putem găsi basme și fabule, prezentate într-un mod potrvit pentru toate vârstele. (YouTube)

4. Marele Urias Prietenos – O mică orfană întâlnește un uriaș blând care ar trebui s-o mănânce, însă acesta alege s-o apere de alți uriași îngrozitori care-i terorizează pe amândoi. (Netflix, 7+ ani).

5. Stă Să Plouă Cu Chiftele – Inventatorul Flint Lockwood provoacă o ploaie cu mâncare, așa că locuitorii din Chewandswallow au cu ce să se hrănească, dar urmările sunt dezastruoase. (Netflix, Toate vârstele).

6. Alfa și Omega – Pădurarii îi capturează pe lupoaica alfa Kate și pe lupul omega Humphrey. Cei doi ajung într-un ținut ciudat și se văd nevoiți să găsească singuri drumul spre casă. (Netflix, 7+ ani).

7. True: Ziua Inimilor – True și Bartleby încearcă să-l înveselească pe cel mai singuratic cetățean al Regatului Curcubeului, dar dispoziția sa melancolică se ia! Oare se poate schimba situația? (Netflix, Toate vârstele).

8. 44 de Pisici – Blănoșii amici Lampo, Milady, Pilou și Meatball cântă împreună și au parte de aventuri uimitoare la tot pasul. (Netflix, Toate vârstele).

9. Alvin și Veverițele – Crescuți de un tată om, o veveriță bătăioasă cu talent muzical și frații săi intră în tot felul de belele dar primesc și numeroase lecții importante. (Netflix, 7+ ani)

10. Autobuzul Magic – Alătură-te doamnei Frizzle într-o călătorie cu Autobuzul Magic în spațiu, sub mare, printr-un mușuroi de furnici, și chiar și în corpul omenesc! (Netflix, Toate vârstele).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.