Gânduri și emoții la începutul școlii

Denis Ileana Popescu, fondatorul Pick Me Academy face parte dintr-un proiect de suflet, proiectul CUIB pentru România.
În cadrul proiectului CUIB, rolul lui ei este acela de a împărtăși din experiența ei de: mamă, antreprenor dornic să facă diferența, fondator al proiectului Pick Me Academy – grădiniță și școală primară, cât și de mentor în educație. În cadrul acestui proiect, Denis le împărtășește din experienta proprie care sunt cele mai bune practici de management educațional celor care sunt la început de drum în zona educațională.

Întâlnirile din CUIB au diverse teme de actualitate, iar în cadrul ultimei întâlniri, întâlnire la care Denis a fost invitată să participe în calitate de speaker a avut ca subiect începerea școlii în condiții atipice. Începerea școlii în condiții atipice. Cum începem anul academic? Cum ne adaptăm?Cum reușim să ne păstrăm echilibrul emoțional pentru a ne susține copiii și cursanții?Cum putem ca femei să ne împărțim între atât de multe roluri pe care ni le asumam, într-un prezent solicitant.

Pentru a afla răspunsul la aceste întrebări vă încurajăm să urmăriți conferința de mai jos:

La întrebarea: ,,Cum te-ai descrie în câteva fraze?” , Denis Ileana ne-a mărturisit următoarele lucruri:

,,Pasionată, implicată și perfecționistă, ar spune cei care mă cunosc despre mine. Mamă de băiat de 16 ani și a unei fete de 7 ani, cu 15 ani de experiență profesională în mediul corporate, cu o dorință permanentă de a face diferența, motive suficiente pentru a demata proiectul meu de suflet, Pick Me Academy, grădinița și școala primară.

M-am specializat în managementul echipelor de relații cu clienții, vânzări, telesales și consideră mereu că omul este cheia oricărei activități, iar adultul profesionist este rezultatul educației, susținerii și echilibrului din copilaria mică.

Cred cu tărie că sistemul de educație din România poate fi reformat, depinde de fiecare dintre noi, cu pași mici, dar fermi. Echilibrul la care eu am ajuns în prezent atât în viața personală, cât și cea profesională simt că se datorează iubirii față de copii, consecvenței și responsabilității în abordarea experiențelor trăite în viața mea.

Citatul de mai jos, unul din preferatele mele, descrie misiunea mea în societate și anume aceea că suntem responsabili de moștenirea lăsată copiilor noștri și de viitorul acestei nații.

Există doar două moșteniri de durată pe care sperăm să le oferim copiilor noștri. Unul dintre acestea este rădăcini, iar celelalt, aripi. (Johann Wolfgang von Goethe)”

Îți mulțumim Denis Ileana pentru gânduri, cât și pentru faptul că tu ești schimbarea pe care vrei să o vezi în jurul tău!❤❤❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.